Ukategorisert

Solskinn, sunshine, Sonnenschein

Når jeg ser på det jeg har liggende i bloggekø, så er det en ting som slår meg… Jeg tror jeg begynner å bli rimelig lei av vinter og mørke, for her går det i gult, gult, gult og påskefarger 😀

Det jeg har tenkt å vise frem i dag er Solskinnsokkene mine, eller de heter orginalt Sunshine og er designet av Cookie A. Mønsteret finnes i min sokkebokfavoritt Sock Innovation som kom ut for noen år siden. Garnet kjøpte jeg i 2009 med akkurat dette mønsteret i tankene, fordi jeg hadde allerede strikket én sokk av håndspunnet garn i dette mønsteret. Men i 2009 var jeg en rimelig fersk spinner og tykkelsen på siste halvdel av nøstet var tykkere og sokken ble mye større enn den første 😉

Nå har jeg fått meg fine påskegule/solskinnsokker og de har jeg tenkt å bruke på dager hvor man trenger litt ekstra solskinn!

Jeg er ikke helt overbevist om sokker med rose på toppen, men den fine gule rosen matchet så flott 😉

DSCN0175

DSCN0174

Én kommentar

  • A9ta

    Solskinn, snart påske og så vår. Lysere dager har vi allerede fått. Ei herlig tid, og du er kreativ ser jeg. Solskinnsokkene dine ble nydelige.