Ukategorisert

Strikkeuke 9

Deilig at det atter en gang er fredag, og jeg ser frem mot en fredagskveld med Idol og kos. Denne uka har jeg fått ferdig en liten jakke, men venter med info til jeg har fått tak i knapper og at de er sydd fast. Det jeg kan rapportere om er at det går fremover med sokkene mine som har fått litt strikketid etter ferdig prosjekt. Disse heter Sunshine og der designet av Cookie A, og strikkes i påskegult garn 😉 Jeg strikker de på magic loop (rundpinne 80 cm, 2,5 mm) og strikker begge to samtidig slik at begge er ferdige når jeg feller av.

20130301-124458.jpg

I går kveld trengte jeg et lite kjapt prosjekt siden jeg ikke hadde så lyst til å strikke påskegult. Da var det rester fra Mariusstrikkingen som fikk komme frem, og jeg strikket et etui til iphonen, brukte vel kanskje 1 time? Strikket i Smart på pinne 3 mm

20130301-124712.jpg

3 kommentarer

 • Ellen

  Hei Marianne 🙂

  Et slikt etui har jeg også lyst til å strikke. Tror vi liker de samme fargene du og jeg 😉
  Cookie A. er min fvorittdesigner når det kommer til sokker. Jeg har også strikket Sunshine i gult for noen år siden. Liker mønstret så godt, men det er jo Cookie A. så da vet mann at det er fint 🙂

  Gleder meg til å se de ferdig!
  Ha en fin fredag og kos deg med Idol :):)
  Klem Ellen

  • Marianne

   Det er ikke umulig at vi gjør det nei, det er mye lekkert å se på dine bilder også, fine fargevalg og strikking 😀 Jeg strikket en Sunshine da vi var på Steinkjer, men siden jeg var håndspunnet og jeg var ganske fersk spinner ble den andre sokken større enn den første, så jeg nøyde meg med 1 sokk 😉 Men nå skal det bli 2. God helg til deg også, og nyt den 🙂 Klem