Ukategorisert

Bellas Cranberry Trøje

DSCN0327

Sukk, jeg er forelsket! Forelsket i denne garn- og mønsterkombinasjonen. Utgangspunktet er en nydelig jakke fra boken Babystrik på pinde 3 av Lene Holme Samsøe (jeg har kjøpt min på Rasmilla.dk) som heter Bella, og kan strikkes som kjole, topp, jakke, bolero og tunika. Jeg har valgt å strikke jakken i str 18-24 måneder slik at tantepia kan bruke den til neste sesong. Garnet er Lorna’s Laces Shepherd Sock som jeg har kjøpt hos Tibialia.no. Jeg viste at garnet var deilig mykt fra før, men at det skulle passe SÅ bra til bladmønster, det kom som en hyggelig overraskelse. En så fin overraskelse at jeg nyter hver eneste omgang ♡

DSCN0328

Nesten så dette kunne vært innrammet på veggen synes jeg, hvertfall i mitt hjem 😉

3 kommentarer

  • A9ta

    Nok et spennende prosjekt. Vakkert mønster og flott farge. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Og plutselig dukker jeg opp og kjenner hvor myk den er ;0)

  • Lunamon

    Kjøpte også denne boka, heldigvis lokalt her på Sørumsand. Elsker den. Gleder meg til å strikke denne Bella i en eller annen utgave. Bladmønsteret er så utrolig fint. Gleder meg og skjønner din forelskelse 100% Nyt det og kos deg.