Ukategorisert

It’s all about the feet – både «store» og små

Den siste uka til to har det dreid seg om føtter, en teststrikking og en babygave. Jeg starter med de minste, enda et par av babybootiesene, heklet i Drops Merino Extra Fine med heklenål i størrelsen 3 mm, i størrelsen 0-3 mnd.

DSCN0414

Så til hoveddelen av innlegget, møt sokkene Fredrikke av A wee bit knitty . Jeg har teststrikket disse, og nå er mønsteret tilgjengelig for salg. Jeg har strikket disse med Fabel og pinne 2,5 mm. Det er et fantastisk morsomt mønster, og jeg klarte ikke legge det fra meg, så første sokk ble født på et døgn sånn ca. Den andre sokken tok litt lengre tid, fordi jeg fikk svi for hurtigstrikkingen på sokk 1 :p Nå har jeg enda et par sokker å legge unna til neste høst, dere skjønner det at jeg holder på med ullsokklageret for sesong 2013/14. Hehe 😀

Hvorfor ikke strikke de du også? De anbefales!

DSCN0426

DSCN0430

God helg til dere alle! Jeg skal gå og se hva jeg skal strikke på i helga, jeg har en jakke, men jeg har ikke lyst til å strikke på den. Kanskje et par nye sokker? Jeg er i sokkesteamen!