Ukategorisert

Nytt garn på pinnene – Color Affection

images-1
Foto: Rain Knitwear Designs

I går ble jeg ferdig med jakken som jeg har strikket til tantejenta (eget innlegg kommer), og mens jeg strikket ferdig jakken løp fantasien løpsk om hva jeg skulle begynne på etterpå. Jeg har lenge kikket på sjalet Color Affection, og i går kjente jeg at det var det jeg hadde lyst til å strikke. Sjalet som du ser på bildet ovenfor er rillestrikket og det er brukt 3 forskjellige farger. Jeg har funnet frem 3 hesper Wollmeise som skal brukes; naturhvit, gull/oliven/sennepsfarget og pistasjegrønn. I dag har jeg blitt ferdig med det første feltet og synes det er et topp strikketøy så langt 😀

De fargene jeg har valgt:

20130430-185250.jpg

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.