Ukategorisert

Iben

Her i Trondheim nyter jeg sommeren denne uka, og det har blitt mindre strikking, for jeg har sittet ute med rokken i stedet. Men jeg fikk ferdig sokk nr 2 av Iben-sokkene, og jeg er superduperfornøyd. For en passform til foten min 😀

Mine er strikket med Cascade Heritage på pinne 2,5 mm, og er størrelse 34. Sokkene er designet av Badegakk og kan kjøpes her. Anbefales på det sterkeste!

DSCN0594

På pinnene nå har jeg en sokk nr 2, som også er teststrikking for Badegakk, og jeg håper at jeg får den ferdig i kveld. Hadde vært deilig med tomme pinner til i morgen, for da braker det løs med Camp Loopy 2013 og mysteriesjal av WendyKnits. I Camp Loopy skal jeg strikke et sjal av Ysolda Teague, og mysteriesjalet skal bli et trekantsjal, mer vet jeg ikke. Men jeg har bestemt meg for å strikke største størrelsen og skal bruke 800 meter håndspunnet garn av merino/silke. Prøvelappen er strikket og jeg gleder meg!

Håper dere alle får en strålende helg! Her skal helga brukes til å feire tantegutten som blir 5 år, og spinnetreff på søndag 😀

2 kommentarer