Ukategorisert

Marius kjøre/bilstol-pose

Noen av dere som følger meg på Instagram (TanteUll) og Facebook har kanskje sett at jeg har holdt på med noe rødt, hvitt og blått, og jeg er ganske sikker på at dere skjønte av det var Marius som var på besøk igjen 😉 Jeg har strikket en Marius kjøre/bilstol-pose i Smart fra Sandnes, men ville vente med å blogge om den til hun som skal ha den fikk se den.

Denne strikket jeg i størrelse 6 mnd, på pinne 3 og 3,5 mm.

DSCN0528

DSCN0530

DSCN0526

I går var jeg på desperat jakt etter et nytt strikkeprosjekt, jeg hadde ingenting på pinnene og jeg hadde egentlig ikke noe som jeg hadde lyst til å strikke. Jeg har meldt meg på årets Camp Loopy som begynner 1. juni. Da skal jeg strikke et sjal, derfor hadde jeg ikke så lyst til å strikke sjal nå. Jeg fant frem sokkegarn og la opp, men ombestemte meg og sokken ble rukket opp. I grevens tid kom det teststrikking i mailboksen, så nå er jeg igang med en ny sokk 🙂

2 kommentarer