Ukategorisert

Rokketrim

Forrige helg var det spinnetreff her i Trondheim igjen, og jeg jobbet hardt på forhånd for å få ferdig et hespe jeg kunne vise frem. Det er bare det at det tar lang tid når man spinner tynt, har større prosjekt eller ikke er i form til å spinne. Men jeg MÅTTE ha noe ferdig 😉 Det er en stund siden jeg begynte på dette i merino fra Into The Whirled, og det har tatt sin tid. Jeg fikk fiberen mens jeg enda var medlem i klubben deres, og tenkte at jeg kunne spinne opp fargen, selv om den ikke er helt meg. Målet var en tykkelse som ga ca 400 meter på 112 gram, men jeg bomma «litt» ;-p Så her kan jeg presentere 688 meter på 120 gram, totrådet garn.

Spunnet på Majacraft Rose.

DSCN0474 DSCN0472

Det andre som er ferdig begynte jeg å spinne på treffet i april, og jeg hadde 8 oz (224 gram) som skulle spinnes og ble ferdig med første halvdel mellom de to treffene. Forrige helg ble jeg ferdig med andre halvdel, og jeg brukte hele mandagen på å tvinne garnet. Jeg regnet litt på hvor mye tid jeg har brukt på dette og fant ut at jeg har sikkert brukt 12 timer på selve spinningen, og 8-10 timer på tvinning, altså nesten 24 timer arbeid for å få det ferdig 😀

Ulla BFL er fra Greenwood Fiberworks, og jeg har hatt den lenge, men tiden for å spinne den kom ikke før nå. Jeg absolutt elsker fargene og endte opp med 813 meter totrådet garn, i sokke/babyull-tykkelse.

Spunnet på Minispinneren fra HansenCrafts.

DSCN0464 DSCN0475

3 kommentarer