Ukategorisert

Tiden fløy avgårde

Oi oi oi, tiden fløy avgårde! 14 dager siden siste innlegg er kjedelige saker, men det har foregått så mye annet. I går fylte jeg 30 år, og på spinnetreffet for 2 uker siden ble jeg overrasket med bursdagsfest med pizza og kaker. Det ble ikke så mye spinning, men masse kos og en veldig hyggelig dag. I går var det bare en rolig dag med bursdagslunsj og kakelaging, og i dag blir det familiefeiring. Jeg er særdeles fornøyd med kaka, hihi! Mariannekake 😀

20130614-085930.jpg

På strikkefronten har jeg fått strikket en teststrikksokk og i går ble jeg ferdig med sjalet som var første prosjekt i Camp Loopy 2013. Det har gått veldig (alt for tregt) med strikkingen siden mandag forrige uke. Noe skjedde med høyrehånda og det har vært nærmest umulig å holde i strikkepinnen. Heldigvis tror jeg at det er på bedringens vei nå 🙂

Teststrikkingen var Tirilsokken fra FrkBadegakk, strikket på pinne 2,5 med Arwetta sokkegarn. Jeg digger dette mønsteret, svusj så var sokken ferdig, og den sitter fint på foten. Hvis du besøker bloggen til Badegakken så finner du link til hvor mønsteret kan kjøpes.

20130614-085954.jpg

Og til slutt, Camp Loopy! Prosjekt 1 er ferdig, bildene er iphonebilder, men det får duge for i dag plasker det ned ute. Sjalmønsteret heter Orchid Thief av Ysolda, strikket på pinne 4 mm i garnet Frolicking Feet Sock Yarn i fargen Plum Pretty. Det holdt akkurat med garn, så spenningen var stor da jeg felte av.

20130614-085942.jpg

20130614-085917.jpg

 

 

 

2 kommentarer

  • A9ta

    Gratulerer med gårsdagen og takk for hyggelig feiring på spinnetreff. Regner med at kaka smakte – et lite kunstverk fra en 1000 kunstner. Vonde fingre er ikke til hinder for å trylle fram både lekre sokker og sjal, ser jeg. God feiring og god helg. Hyggelig å se hva du holder på med. A9ta