Ukategorisert

Første hespe spunnet under Tour de F(rance)leece

Nå har Tour de Fleece pågått siden lørdag, og jeg har vært flink og spunnet litt hver dag. I går, 5 dager etterpå ble jeg ferdig med mitt første hespe. Denne ulla farget jeg på forrige fargedag, og den ble så fin at jeg måtte beholde en selv. Dette er Polwarth – en sauerase som gir en veldig myk fiber som merino, men har en lengre lengde på fibrene slik at den er enklere å spinne. Min absolutte favorittfiber, godt kjent blandt de rundt meg 😉

Så litt fakta:

Dette hespet ble spunnet på minispinneren, Lille frøken Hansen, og er 116 gram med totrådet garn som endte opp på 523 meter. Så i teorien nok til et ganske stort sjal, men om det blir det, det vet jeg ikke enda.

DSCN0730

DSCN0732

Gårsdagens fotografering ga en stk ny katt på bildet, i går var det Mammapus som ville være med 😉

DSCN0727

Én kommentar