Ukategorisert

Fortuna garnbutikk og litt saueprat

Det planlegges i Mariannes hus for tiden, armene har ikke tålt så mye strikking, og derfor er det bare logisk at jeg må handle garn og planlegge nye prosjekter (ikke sant?). Heldigvis så er de blitt mye bedre nå! Så ja, de siste dagene har jeg sørget for isolasjon til vinteren, for ull er genialt til å holde varmen i huset. I går var jeg på en liten «ferietur» til Løkken i Meldal, og besøkte garnbutikken Fortuna. En liten perle av garnbutikk som tilbyr sjeldenheter som Hiya hiya strikkepinner og Arwetta sokkegarn, og masse masse fine farger fra Hillesvåg. Jeg dro dit med mål om å fylle opp sokkestashet, og det klarte jeg ganske bra 😉 Jeg legger inn mobilbilder fra i går, og bilder av det jeg handlet. Er du i Trøndelag og kjører forbi Meldal eller er i nærheten, så anbefaler jeg på det varmeste et besøk. Du kan se mer om butikken i denne bloggen.

20130711-195926.jpg

20130711-195933.jpg

20130711-195941.jpg

Nytt strikkepinnesett i bambus fra HiyaHiya:

20130711-195949.jpg

Cherry Tree Hill 100% merino (det skal bli sjal :p)

20130711-195955.jpg

Arwetta i masse fine farger:

20130711-200012.jpg

For noen dager siden kom det også en oppdatering fra garnbutikken Jens Hoff på Sirkus shopping om at de hadde fått inn masse Kauni. Jeg dro innom i dag, for jeg har lenge tenkt på at jeg har lyst til å strikke en Sinnasaujakke av Ann Myhre. Jeg kjøpte fargene natur og EA. Gleder meg veldig til å starte, men drøyer til Camp Loopy (det kommer innlegg om prosjekt 2 snart, er bare det at lacesjal under strikking ikke er så mye å vise frem) er ferdig, så blir det jakke til høsten.

20130711-200020.jpg

3 kommentarer

  • Daisy

    Oppdatert KAuni på Sirkus, høres interesant ut. Tror jeg må ha en hvit til. Vi blir søte sammen med sinnasaujakker 😉
    Jeg har på planen å dra til «mekka» (les=Meldal), men det har ikke klaffet så langt. Men jeg gleder meg veldig til den tid kommer.

  • will2iam

    Så kult! Den butikken har jeg ikke visst om, men dit skal jeg jammen ta meg en tur!!! Har ikke vært på JH på Sirkus heller, siden jeg bor på andre sia av by’n, men nå ble jeg jammen fristet til det, og:-) Den jakka kommer til å bli helt smashing! Flott blogg du har, følger deg på IG:-)