Ukategorisert

Haruni – Camp Loopy 2013 2. prosjekt

I går ble jeg endelig ferdig med det andre prosjektet i Camp Loopy 2013. Kravene var at man skulle strikke et poplært mønster på Ravelry som man ikke hadde strikket før, og bruke 500 yards. Mitt valg falt på sjalet Haruni, et nydelig sjal som jeg skrev ut mønster på for ganske lenge siden, men jeg har aldri kommet i gang med å strikke det. En perfekt anledning til å få det gjort nå.

Sjalet er strikket i Cascade Heritage Solid, et perfekt sokkegarn som sjalgarn (utrolig mykt), som viser maskene perfekt. Jeg har brukt pinne 3,5 mm, og valgte å strikke i-cord  avslutning istedet for å felle av med hekling. Aner ikke hva i-cord heter på norsk, men det er sånn strikking som en Strikkelise produserer, en strikketube omtrent.

Karakter på prosjekt 2: Fornøyd!

Nå venter jeg spent på detaljene om prosjekt 3 og så er Camp Loopy ferdig for i år 🙂

DSCN0777

DSCN0779

DSCN0781

DSCN0782

DSCN0784

2 kommentarer