Ukategorisert

Hjemløse sokker

9172675321_b6b89e62ed_m

Lena (badegakk.wordpress.com) har satt i gang et prosjekt som heter Hjemløse sokker. Prosjektet er å strikke sokker som blir gitt bort til de som er hjemløse og trenger varme på bena. Et fantastisk prosjekt og jeg sprer gjerne det gode ord.

Sakset fra Lenas innlegg:

Jeg håper virkelig det er flere av dere der ute som har lyst til å bidra med et par eller to. Og Jeg vil minne om blogglotteriet jeg kjører i sammenheng med dette sokkeprosjektet. Det hele er så enkelt som at jeg deler ut ett lodd pr. par jeg får inn og trekker en vinner, eller kanskje fler, lille julaften 2013. Det er kun sokkepar som gir lodd, men å spre informasjonen via egen bekjente, egen blogg og andre sosiale mediaer vil gi deg god karma.Vil du lese hva jeg har skrevet om dette prosjektet tidligere, så finner du relevante innlegg her.

Størrelsen på sokkene bør ligge på eur. 43. Hvilket vil si at lengden på selve foten er rundt 27-28cm en plass.Jeg tar i mot sokker fortløpende, eller dere kan samle opp sokker gjennom året og sende alt i slutten av november. Sokkene må være meg i hende innen 1 desember, og dere må huske å merke pakkene godt med navn, adresse og evt. nick. Adressen får dere ved å sende en mail til: frk.badegakk@gmail.com, og generelle spørsmål kan dere stille i kommentarfeltet. Og har du lyst på en knapp å putte i bloggen din så er det bare låne knappen over. Bare husk å laste den ned til din egen maskin og ikke direktelinke.

Synes du det høres interessant ut? Les gjerne mer om sokkeprosjektet her.