Ukategorisert

Tour de Fleece 2013

På søndag var siste etappe i Tour de Fleece 2013, og jeg avsluttet tvinningen av mitt siste hespe mens jeg så syklistene sykle inn til Paris. Jeg er strålende fornøyd med at jeg fullførte touren i år, det ble spinning alle 21 dagene, og så tok jeg hviledager de to dagene syklistene hadde hviledager.

Tilsammen fikk jeg spunnet 5 hesper, 750 gram som målte 2731 meter ferdig garn. Antall meter entråd er 5725, og hvis jeg regner ut hvor mange meter jeg har spunnet totalt med entråd og tvinning slått sammen så blir det 8456 meter. Det blir mange mange timer foran rokken, men jeg har hatt det triveldig, og gleder meg allerede til neste år!

Det siste hespet under touren, 4 oz BFL fra Enchanted Knoll Farms, 2-trådet og 436 meter:

DSCN0794

Det nest siste hespet, en batt (BFL, glitter og sari silke) fra Enchanted Knoll Farms, 129 gram, 488 meter, totrådet:

DSCN0792