Ukategorisert

Tour de Fleece gir resultater

Tour de Fleece er inne i sin andre uke, og jeg er «still going strong», eller det var en smule overdrevet, men jeg gjør en innsats hver dag selv om det går kraftig ut over andre ting som blogging, husarbeid og strikking 😉

På rokken nå har jeg Polwarth fra Into The Whirled i fargen Bigger on the inside. Jeg ELSKER fiber fra ITW, så utrolig godt å spinne, og så er fargene nyyydelige, spesielt denne. Jeg fraktalspinner denne, altså jeg har delt fletten i to. Den første halvdelen har jeg spunnet som den er, mens den andre er delt opp i 4 deler for å få hyppigere fargeskift. Jeg er spent på hvordan det blir.

DSCN0752

Det som nettopp er kommet av rokken er BFL som jeg kjøpte for noen år siden. Ikke så deilig å spinne siden fletta var rimelig tovet, men med litt bearbeiding gikk det greit å spinne. Fargene var nydelige, og siden det var lange fargeskift valgte jeg å kjedetvinne den for å beholde fargeskillene. Det ble 263 meter tretrådet garn på 4 ounces. Alt i dette innlegget er spunnet på Majacraft Rose.

DSCN0747

DSCN0746