Ukategorisert

Brickless – er du klar?

Garnet jeg bestilte til Brickless har kommet, Shepherd Worsted – 100% superwash merino i worsted tykkelse fra Tibialia i fargen Grapevine, deiiilig garn og jeg elsker fargen, fargen heter nok egentlig Marianne 😉

20130831-112148.jpg

Jeg spurte jo om flere ville være med å strikke Brickless, så da bør jeg vel komme i gang i morgen jeg også, selv om det er spinnetreff på dagen, får strikke noen omganger hvertfall. Jeg vet det er 2 stk til som ville være med, og det er kjempekoselig! Dere får si i fra hvis dere blir med, og sende meg en link når dere er ferdige med sjalet, så jeg får se eller tagge med #tanteullbrickless på instagram, eller ravelry 🙂

Mønsteret fåes kjøpt her, og det bruker 540 – 560 yards (494 – 512 m) i worsted weight tykkelse (strikkefasthet på 16-20 masker på 10 cm).

Gleder meg!

 

Én kommentar