Ukategorisert

Kjedetvinnet (votte?)garn

I går ble jeg ferdig med et hespe garn som er spunnet på Majacraft Rose-rokken min. Det er 113 gram corriedaleull som er kjedetvinnet, altså at det er et tretrådet garn med klare fargeskiller. Jeg fikk 297 meter til slutt. Vet ikke hva det blir av det, men sammen med et ensfarget garn kan det blir knallkule votter ala Selbumønster 🙂

DSCN0804

Denne helga er det spinnetreff igjen, og jeg har ikledd rokken med sjøgrønn ull i en Polwarth/silke-blanding i forholdet 60/40, så nydelig å spinne!

Er du nysgjerrig på spinning, eller har lyst til å lære? Det er bare å titte innom Trønderrokkgruppa, vi er på Bratsberg skole fra 12-16 denne søndagen. Bare ta kontakt med meg hvis du har lyst til å besøke oss 🙂

3 kommentarer

  • Ingvild

    Hei! Jeg så innlegget ditt på strikkeblogger.no. Jeg er nysgjerrig på spinning, men kommer meg ikke til Bratsberg i dag. Bruker dere å holde til der jevnlig? Trenger man eget utstyr eller kan man bare møte opp? Ingvild