Ukategorisert

Prosjekt 3 – Camp Loopy 2013

Endelig ble jeg ferdig med prosjekt 3 i Camp Loopy 2013, og denne gangen har jeg strikket sjalet Life on Sundays av Veera Välimäki. Jeg har brukt 2 hesper Cascade Heritage i fargen Snow og Sage Honey, og pinne 4 mm. Mitt ble 160 cm når det ligger flatt, men strekkes lett ut til 200 cm.

Anbefaler mønsteret veldig, ikke mye mønster, men veldig pent. Og et flott alternativ hvis man f.eks vil kombinere et nøste i helfarge, og et nøste som er flerfarget.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hendene er fortsatt vonde, men jeg har vært til lege i dag og fått sterkere tabletter, og tillatelse til å strikke litt hver dag hvis jeg vil, bare ikke hele dagen. Jeg sier ja takk til litt strikking hver dag, trenger ikke være mye, men alt er bedre enn ingenting!

8 kommentarer