Ukategorisert

Tante Ull på Fortuna

Det har vært stille her, men det har likevel skjedd ting 🙂 I forrige uke fikk jeg besøk av Ellen fra Fortuna, butikken som jeg skrev om for en stund siden. Så nå finnes det håndspunnet garn fra meg å få kjøpt hos Fortuna i Meldal.

Fortuna ligger på Løkken Verk i Meldal kommune i Sør-Trøndelag. 7 mil sør for Trondheim. Hvis du har lyst til å oppleve annet garn enn det «vanlige» som finnes her i Trondheim så anbefaler jeg en tur dit på det varmeste. Der får du kjøpt garn fra Hifa, Arwetta sokkegarn, og alpakka fra Filcolana, Kaunigarn, strikkepinner og tilbehør fra Hiya Hiya og nå håndspunnet garn fra meg 🙂

Hils fra meg når du titter innom da 😉

IMG_1821

IMG_1822 IMG_1823 IMG_1824

Og ellers lurer du på? På håndarbeidsfronten er det stille 🙁 Jeg har fått betennelse i venstrehånda og klarer ikke hverken holde tråd eller pinne på både strikking og hekling. Jeg kan spinne litt, men det er ikke det lureste å gjøre. Men jeg håper at jeg snart kommer sterkere tilbake!

6 kommentarer