Ukategorisert

Ull + silke = fantastisk

Det siste jeg fikk av rokken Rose i forrige uke var et hespe med ull og silke som jeg farget sist jeg hadde ullfargedag. Jeg forelsket meg litt i denne fargekombinasjonen, det er noe med turkis og rosalilla sammen 🙂 Jeg spant hele fletta og kjedetvinnet til slutt. Resultatet ble 107 gram garn, med 276 meter. Ingen aning om hva det skal bli, men det får hvile i lageret litt mens skjebnen blir bestemt.

DSONY DSC SONY DSC

Oppdatering om hånda for de som måtte være interessert. Jeg har nå hatt 10 dager uten noe som helst strikking. I går prøvde jeg meg litt og strikket en halvtime til sammen. Hånda er bedre, men jeg kjenner det i begge når jeg sitter og skriver på tastaturet nå. Det er lange og kjedelige dager når man ikke kan strikke, ikke kan spinne og ikke kan sitte på dataen over lengre tid. Jeg krysser fingrene for at de blir bedre raskt slik at jeg får noe mer spennende å blogge om igjen.

Har du likt siden min på Facebook?

Jeg la ut farget sokkegarn til salgs der i går, så hvis du er interessert kan du ta en titt 🙂

4 kommentarer