Ukategorisert

Crazy spinnehelg

I dag har jeg brukt dagen til å pakke, for i helga skal jeg og mamma til Lillehammer på…. ROKKETREFF! Det blir så fantastisk spennende og jeg gleder meg masse. Rokken er gjort klar, kofferten er full av fiber og tomme spoler, i morgen er det bare å pakke det siste og så setter vi nesa nedover. Det er rundt 50 påmeldte, tenk dere da, 50 rokker og spinnere i SAMME rom, det blir stort det. Gleder meg veldig til en helg med nye bekjentskaper, spinning og hotellsoving. Har hotell i nærheten så jeg kan trekke meg tilbake og hvile hvis inntrykkene blir for mange, tror det blir bra jeg.

For anledningen måtte jeg også legge opp med håndspunnet garn på strikkepinnene. Valgte et fargesprakende garn som er langt unna komfortsonen, og mønsteret er enda et sjal i Bricklessmønsteret, blir så bra at 🙂

20130912-204537.jpg

20130912-204530.jpg

20130912-204523.jpg

 

Én kommentar

  • A9ta

    God tur og godt treff. Håper dere får ei super helg. Sjalet ditt i selvlaget fargesprakende garn blir iallefall herlig. Kos deg 🙂