Ukategorisert

En herlig søndag

I dag har jeg vært på spinning sammen Trønderrokkerne igjen, som alltid en fantastisk dag! Ekstra hyggelig var det at to nye kikket innom og ville prøve å spinne på håndtein, begge to dro hjem med to små hesper, og jeg synes de klarte seg veldig bra 🙂 Blir moro å se om de tar turen tilbake igjen, elsker å «verve» nye spinnere til «the dark side». Jeg fikk spunnet en del, men hadde håpet på å få spunnet mye mer på de 4 timene vi var der, sånn går det når man spinner tynt. I dag var det Polwarth og silke i blandingsforholdet 60/40 som var på rokken. Spinner det totrådet, og det blir selvfølgelig garn til et sjal 😉

20130901-202816.jpg

Nå er det avslapning resten av kvelden, og jeg håper på å få strikket noen masker på Sinnasaujakka og Brickless mens jeg ser på Alt for Norge og ellers det som dukker opp på skjermen i kveld.

20130901-202807.jpg

Håper dere får en flott uke!