Ukategorisert

En vakker Sommerfugl

Mamma reiste bort til København forrige helg, og jeg tenkte at HVIS hun fant en garnbutikk så kunne hun jo titte litt for meg. Snill datter som jeg er satte jeg meg ned med adressene til de forskjellige garnbutikker, og merket de pent på kartet i prioritert rekkefølge :p Hun skulle bo et stykke unna, men hotellet hadde dobbelbooket og hun ble sendt til et annet hotell. Jeg kaller det skjebnen, for hotellet var nabo med min førsteprioriterte garnbutikk i København, nemlig Sommerfuglen, muhaha!

Jeg sjekket nettbutikken og må innrømme at jeg mistet pusten i et lite øyeblikk, HVORDAN skulle jeg klare å velge hva jeg skulle ha? På forhånd hadde jeg sagt i fra om at jeg ville ha Lene Holme Samsøes nye bøker, og så har jeg aldri prøvd å strikke med kasjmir, så det ønsket jeg. Nå har garn til sjalstrikkingkøa økt betraktelig, men akk så mange timer med kos jeg har foran meg <3 Ull, silke, alpakka, bfl og kasjmir. Lykke!

20130904-193718.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.