Ukategorisert

Hva strikker du da Marianne??

Det føles som evigheter siden jeg skrev om strikking. Det har vært mye garn og spinning i det siste, men sånn blir det når man er på spinnetreff og blir inspirert. Men nå kommer det altså, et innlegg om hva jeg strikker. Jeg føler veldig på at alle strikketøyene bare hoper seg opp, for jeg får ikke strikket så mye som jeg vil pga armene, men prøver å få strikket litt hver dag, og til slutt så blir det noe.

Hovedprosjektet nå om dagen er en bilstolpose, jeg strikker den i dobbel BabyMerino fra Drops i farge nr 33. Mønsteret er for dobbel alpakka, men de hadde ingen klar blå farge som passet. Dressen strikkes i str 12/18 mnd, og jeg er vel ferdig med forstykket og 1/3 av bakstykket. Det geniale er at ermene strikkes i et, så til slutt er det bare å sy sammen forstykke og bakstykke, og voila den er ferdig!

20130928-110835.jpg

Det andre jeg har hatt på pinnene og som faktisk er ferdig er en liten hals til niesa, kjapp strikk, og så supersøt. Strikket i alpakka fra Drops på pinne 2,5 og 3, og mønsteret er fra Babystrik på pinde 3, jeg har strikket den største størrelsen. Deilig med et lite kjapt prosjekt, å få kjenne på følelsen av å faktisk få ferdig noe, det likte jeg 😀

DSCN0878

DSCN0883

DSCN0882