Ukategorisert

Bilstolpose til en liten gutt

I helga ble jeg ferdig med bilstolposen som jeg har strikket på i dobbel Drops Baby Merino. Den er strikket på pinne 5 og i størrelse 74/80. Utgangspunktet var denne kjøreposen fra Garnstudio sine sider, men jeg modifiserte litt og la til et beltehull slik at man kan bruke posen i bilstolen også.

DSCN0893

Kjøreposen er fantastisk god og myk, men det ble en smule dramatikk i heimen da jeg vasket den etter anvisningen på lappen. Ut av maskina kom det en pose som var 2-3 ganger større enn den jeg la inn, og jeg var superdeppa, tårene var ikke langt unna for å si det slik. Googlet som en helt og spurte håndarbeidsvenner som mente at så lenge jeg tørket den flatt så ville den krympe til normal størrelse igjen. Etter 2 dager er den god og tørr, og normal igjen, men jeg heklet to kanter i sidene slik at den ikke skal sige masse. Den lille gutten holder seg hvertfall god og varm, og det er jo det som er målet 🙂

DSCN0890

DSCN0885