Ukategorisert

Kribler i magen

I dag kribler det litt i magen, for jeg vet at jeg skal handle garn, og jeg skal handle masse garn 😀 Begge søsknene mine har ønsket seg Mariusgenser i bursdagsgave, nå er fargene bestemt og i dag skal det handles. Tenk lykken med en pose full av alpakkagarn <3

Når det gjelder Mariusmønsteret, så kommer jeg meg aldri unna tror jeg. Jeg som IKKE likte å strikke Marius har nå strikket 1 voksengenser, 1 bilstolpose, 1 vognteppe, 1 hundegenser. Nå blir det garantert to i voksenstørrelse, og så skulle vel egentlig niesa hatt også (nevøen har fått i gave). Hmm 😉

Håper dere får ei fin helg, her tror jeg ikke det skjer så mye. Har blitt forkjølt så jeg regner med at det blir TV og strikking/spinning som står på programmet (fnis, ikke så ulikt hverdagen!), hehe 😀

God helg!

DSCN0526

2 kommentarer

  • Bente Kristiansen

    Kos deg Marianne! Strikking er gøy 😀 Nu er æ ferdig med sauen 😉 så fremover blir det stoff og symaskin som gjelder for mæ 🙂 Ha en fin helg!