Ukategorisert

Nytt prosjekt på pinnene

I Råkknroll-gruppa på Facebook har vi en spinne- og strikke-sjalalong akkurat nå. Mitt garn er det lilla som jeg viste frem her, og valget falt til slutt på mønsteret Magrathea av Martina Behm som jeg har strikket før. Har kommet meg godt i gang, og merker at det er mye enklere å strikke det denne gangen, enn sist. Selv om det er lenge siden jeg strikket det, så husker visst «de små grå» en del av mønsteret fra sist, og jeg trenger bare å «gløtte» bort å mønsteret.

Garnet er merinosilke, 115 gram og 468 meter, pinnene jeg bruker er 3 mm.

20131008-133549.jpg

I kveld går turen til Løkken og garnbutikken Fortuna, hvor det skal være samstrikk av Sinnasaujakken, jeg skal ikke strikke en ny nå, men deler gjerne tips og triks på hvordan strikke den. Samtidig tar jeg med meg litt håndspunnet garn for å fylle på garnhylla der, ikke like mye som sist, men en del. Det tar jo faktisk ganske lang tid for å få ferdig et hespe, 20 timer kanskje?

 

Én kommentar