Ukategorisert

På strikkefronten

Det går ikke sånn kjemperaskt fremover med strikkingen for tiden, det KAN ha noe å gjøre med at jeg hele tiden begynner på nye ting 😉 Men plutselig blir masse ferdig, bare vent og se. Det jeg jobber med nå er det håndspunnede sjalet, Magrathea, har strikket 22 spisser så langt, og regner med at garnet holder til 28 spisser før jeg begynner på den siste borden, altså ikke kjempemasse igjen.

20131017-111417.jpg

Jeg har også begynt på et nytt sokkepar, fikk plutselig lyst til å strikke Halloweensokker, og flaks for meg så slapp jeg å kjøpe garn fordi jeg hadde et selvfarget, og selvstripende sokkergarn liggende. jeg er så utrolig fornøyd med hvordan det blir. Klarer ikke stoppe å strikke, og det passet perfekt mens jeg hørte ferdig lydboka Englemakersken av Camilla Läckberg. Kjempespennende bok, og sokken vokste raskt! Har strikket inn en tråd slik at jeg strikker på hælen etterpå 🙂 Strikkes på pinne 2,25, vet ikke hvorfor men jeg lurer på om strikkefastheten min har endret seg. Før brukte jeg alltid 2,5 på sokker, men i det siste blir det alt for stort og løst. Må nok kjøpe fler pinner i 2,25 🙂

20131017-111349.jpg

Det kommer et nytt spinneinnlegg om ikke lenge også, har spunnet masse i det siste, men må få vasket de siste 2 hespene og telle meter før jeg blogger det 🙂