Ukategorisert

Back again :)

Jaggu ble jeg forkjøla, og ikke nok med det, jeg fikk ørebetennelse på begge ører, og astmabronkitt. Så siden sist har jeg knasket antibiotika og savnet å skrive her på bloggen, men jeg har ikke hatt en eneste ting å skrive om. Det eneste jeg har gjort av håndarbeid er noen runder på Mariusgenseren til broren min, og ensfarget Mariusbilder er ikke såå spennende 😉

20131104-191627.jpg

Men nå er jeg på oppovertur igjen, og i dag har jeg fått begynt med mønsteret på Marius, da er det litt morsommere å ta bilder for å vise frem igjen.

20131104-191639.jpg

Ellers så hadde jeg en fantastisk TV-kveld på fredag, og koste meg veldig med spinning til rekordforsøket på lørdag. Utrolig moro å se masse strikking og spinning på TV, og veldig moro at jeg fikk med et bilde i sendingen. Leo i Mariusgenseren sin dukket opp i løpet av strikkekvelden, så koselig at mange kjente han igjen og sendte meg en meldig, det var stas 🙂

20131021-204211.jpg