Ukategorisert

Buddha’s breath

Da jeg var på spinnetreff i september ble jeg fristet til å bli med i Spunky fiberklubb igjen, og den første sendingen som kom var 100% falklandsull i fargen Buddha’s breath. Jeg har ikke spunnet så mye Falkland før, men denne lille bunten omvendte meg, og jeg elsker hvordan garnet ble. Så mye spenst, luft og mykhet.

SONY DSC

Denne ble spunnet på minispinneren i sofakroken, og det var pur nytelse fra ende til annen 😉

Endte opp med 116 gram og 403 meter, hurra!

SONY DSC

Akkurat nå tvinner jeg et nytt hespe på rokken, og i så håper jeg på å få strikken et lite mariuserme i løpet av dagen. Bolingen til Sofia er ferdig, og jeg mangler bare 1 erme før jeg kan begynne på rundfellingen. Heldigvis er det fredag og masse på TV, så jeg har godt med underholdning mens jeg tvinner og strikker.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg 🙂