Ukategorisert

Marius #1 og spinnerier

SONY DSC

Hils på Marius 🙂 Genser nr. 1 i rekka av 3 er ferdig. Broren min ønska seg Mariusgenser i bursdagsgave, og det ble det. Denne er modell 31 i heftet Marius fra SandnesGarn. Den er strikket i Sandnes Alpakka (som forøvrig har gjort et opprykk på favorittgarnlista) på pinne 3 mm og 3,5 mm. Genseren er strikket i mørk blå, med lys blå i mønsteret og petrolfarge som farge nr. 3.

SONY DSC

SONY DSC

Neste prosjekt blir en rosa Marius med rundfelling til tantepia, storebroren har fått Marius i gave og det hadde vært kult med lik genser på julekortbildet. Vrangborden er ferdig, og jeg er klar for automodusstrikk til Åndenes makt og Downton Abbey i kveld 🙂

Men først tar jeg strikkepause og planen for dagen er McLeods døtre og spinning, holder på med en flette fra IntoTheWhirled i Polwarth, fargen heter Viola. Elsker fargene på denne fletta, kombinasjonen av grønn og lilla er en av mine absolutte favoritter!

SONY DSC SONY DSC

4 kommentarer