Ukategorisert

Marius i snuppeutgave

De som kjenner meg vet at jeg bor midt i skogen. Ulempen med å bo midt i skogen er at hvis det tordner, er storm eller at det f.eks faller en meter snø i løpet av 3 dager, som det gjorde i helga… så forsvinner enten strømmen eller internett. Internett er en favoritt til å forsvinne, og jeg har igjen hatt et par døgn uten tilkobling til verden rundt skogen :p Men nå er jeg tilbake, og siden sist har en ny Marius blitt ferdig. Denne gangen i en miniatyrutgave, altså str 2 år til Sofia. Denne er strikket i Sandnes Alpakka på pinne 3 mm og 3,5 mm og mønsteret er barnegenseren med rundfelling som er i Mariusheftet fra Sandnesgarn.

SONY DSC

Det er utrolig hvor mye raskere det går å strikke en genser i str 2 år, i forhold til en herregenser. Det var litt svusjfølelse over denne, og den følelsen liker jeg. Ekstra godt med rundfelling. Jeg er slettes ikke redd for å sy og klippe i strikketøy, MEN jeg liker følelsen av at jeg bare kan strikke, strikke, strikke og avslutte med å feste tråder og sy igjen hullene under ermene.

SONY DSC SONY DSC

Jeg nærmer meg slutten på Mariusmaratonløpet, er i gang med siste genser nå, denne gang en i rundfelling til lillesøster. Hun har snart bursdag, og ønsket seg genser i julegave 🙂

Til slutt må jeg vise frem snuppa som fikk genseren <3

IMG_3734 IMG_5761

2 kommentarer