Ukategorisert

Mariusoppdatering

Søndagsro i heimen og sjakk på TV, en perfekt kombinasjon som ble enda bedre med strikketøyet i hendene. Bolingen på genseren til broren min ble ferdig og erme nr. 1 er kommet på pinnene. Genseren strikkes i Sandnes Alpakka på pinne 3 og 3,5 mm, og jeg er veldig fornøyd med fargekombinasjonen av mørk blå, lys blå og en mørk turkis.

Jeg sliter veldig med å ta bilder nå om dagen, det er dårlig med godt lys inne, og de beste bildene får jeg faktisk på mobilen, den gjengir fargene best, så mens jeg venter på bedre lys blir det mobilbilder i dag 🙂

 

20131110-122627.jpg

Det var en veldig deilig følelse å finne frem strømpepinnene og legge opp til ermet i dag, bolingen begynte å bli veldig stor og tung på slutten.

20131110-122503.jpg

Håper dere alle får en strålende søndag og farsdag!