Ukategorisert

UFO-observasjon i Bratsberg

Faktisk, så har jeg sett en UFO i dag, eller et U-Ferdig-Objekt som bokstavene står for i strikkeverden. Jeg fant fram en gammel ufo som jeg hadde glemt i dag. For 7(!) år siden kjøpte jeg tynn alpakka på garnsalg og begynte på en Fanakofte til meg selv. Som en lur arbeidskollega hadde anbefalt meg, startet jeg på ermene. I dag har jeg da altså 2 stk ermer ferdig, men ikke noe mer. Ermene passer flott og jeg har nå bestemt meg for å legge opp slik at jeg får meg en alpakkagenser, ikke kofte. Jeg har flere jakker, men da er man avhengig av å finne noe å ha under, nå har jeg lyst på en kosegenser i alpakka, og jeg elsker fortsatt fargene.

20131108-205744.jpg

La utfordringen begynne! Må bare strikke ferdig 2 Mariuser først, men det kan være at jeg må ha et ekstrastrikketøy, vi får se 😉

20131108-205753.jpg

6 kommentarer