Ukategorisert

Brickless

Husker dere Brickless som jeg startet på i september? Det var ikke bare det jeg startet på 😉 Jeg la også opp til en brickless i håndspunnet garn i farger med glitter.

il_570xN.327396491
Foto: loop.etsy.com

Tenkte at jeg måtte bare ha noe håndspunnet på pinnene da jeg skulle på spinnetreff i september, men det tok jammen litt tid før det ble ferdig. Jeg stresser ikke så veldig med at jeg har uferdige ting, mitt motto er at strikking skal være gøy, og jeg strikker på det jeg har lyst til. Jeg vet nemlig at jeg strikker ferdig ting likevel, og hvis jeg har mistet lystet på å strikke akkurat den uferdige tingen…. så rekker jeg opp 😀

SONY DSC

Men tilbake til sjalet, Brickless strikket i sokkegarntykkelse på pinne 3,5 mm, og det ble stort, tipper ca 180 i vingespenn 🙂

SONY DSC

2 kommentarer