Ukategorisert

God jul!

20131223-134803.jpg

Her i stua har julen flyttet inn, UFO-kurven er ryddet og jeg er klar for en rolig julefeiring med familie. Enda uten nytt strikketøy på pinnene, men jeg må nok finne på noe som jeg kan kose meg med i jula, jeg vet bare ikke helt hva enda. Planen for i dag er karamellpuddingen, den er mitt ansvar, må være hjemmelaget karamellpudding til dessert på julaften, og til julemiddag har vi kalkun, sånn har det alltid vært og sånn blir det i år også. Gleder meg!

Ønsker dere alle en riktig god julefeiring, og så vil jeg si tusen takk for at dere kommer på besøk her på bloggen og leser, og en ekstra stor takk til dere som tar dere tid til å kommentere, det betyr veldig mye <3

GOOOD JUL!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.