Ukategorisert

Hurra for at solsnu nærmer seg med stormskritt!

Jeg er sååå lykkelig for at sola snart snur og at vi snart går lysere tider i møte igjen. Det er knapt med tid til å få til gode bilder, men det blir bedre igjen. Mens andre ordner til jul, har jeg ryddet i strikkesakene 😉 På onsdagen hadde jeg en skikkelig rekke-opp-strikketøy-fest hvor 1 stk brickless ble i nøsteform igjen, 1 mysteriesjal i håndspunnet er borte og garnet gleder seg til å bli noe nytt. Et par selvstripende sokker forsvant også av pinnene. Jeg synes det er så fantastisk deilig å bare rekke opp når jeg har prosjekter som ikke trenger å bli ferdig, og som jeg ikke har lyst til å strikke på. Nå er jeg 3 prosjekter fattigere, eller 4 faktisk! For etter teststrikkingen av sokker for Badegakken i sommer, så hadde jeg to par sokker som manglet den ene sokken. Nå er 1 par komplett, og jeg har begynt på sokk nr 2 av det siste paret, herlig! Nå kan jeg gå jula og 2014 i møte med nye strikketøy og ny inspirasjon 😀

Bilder på sokkene som blir ferdig kommer, i mens legger jeg inn noen underveisbilder fra Instagram, følg meg gjerne der, TanteUll er nicket mitt der også 🙂

20131220-215414.jpg
Gisken i farta!
20131220-215424.jpg
Strikker på Tirilsokken
20131220-215438.jpg
Paddy i avslappet positur 🙂