Ukategorisert

Lappeteppe til ei lita prinsesse

Til Sofias 1-årsdag hadde jeg begynt på dette lappeteppet bestående av stoffer som jeg har kjøpt på Pandura, noen er Tilda og noen ikke, eller kanskje alle er Tilda? Jeg husker ikke hvertfall. Forstykket ble ferdig i tide, men jeg hadde så ondt i hendene på det tidspunktet at jeg fikk det ikke ferdig. Etter 3 mnd kjente jeg lysten til å ta det frem igjen. Bakstykket er i limegrønt (ensfarget i samme farge som de grønne lappene), og til fór har jeg brukt ullfleece fra Stoff og Stil. Siden teppet er i bomull hadde jeg ikke lyst til å bruke noe syntetisk vatt som fór, og gikk for ullfleece istedet, og så har det en god varmeeffekt i tillegg, og det er jo et stort pluss 😀

20131202-170428.jpg

Jeg har håndquiltet teppet, og kanten på baksiden er sydd til for hånd til slutt. Jeg applikerte på to hjerter, og broderte navnet hennes og fødselsdato. Knappen fra Snella og Petronella passet jo bare perfekt; «Til meg, fra tante» <3