Ukategorisert

Mariusgenser nummer 3

Wuhuu, genser nummer 3 i rekka, eller 4 hvis man regner med chihuahua-genseren, hehe. Denne ble jeg ferdig med i dag, akkurat i tide til å pakke den inn og ta den med på bursdagsfeiringa til lillesøstra mi. Denne er modell 11 i Sandnes Garn sitt klassikerhefte, Marius med rundfelling heter den, og er en modell som er ekstra feminin med litt innsvinging i midja. Strikket i Sandnes Alpakka på pinne 3mm og 3,5mm, jeg har brukt 1 nøste naturhvit og mørk rosa, og 9 nøster mørk grå. Størrelsen er small, men siden lillesøster er mye høyere enn meg har jeg strikket lengdemål etter medium, og ermene i den lengden som hun liker. Det er alltid superspennende om det man har strikket passer til mottakeren, og det var veldig moro at den ble godt tatt imot og passet perfekt 😀

20131208-184148.jpg