Ukategorisert

Veyla

Da tror jeg årets siste prosjekt er ferdig, fingerløse vanter av Ysolda Teague som heter Veyla. Jeg har strikket mine i håndspunnet babykamel som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte. Garnet ble spunnet i 2010, så da er det litt greit at jeg ikke husker for jeg kjøpte ulla :p

20131230-222152.jpg

Mine er strikket i størrelse small på pinne 3,25 mm, men de ble for store til Mariannelankene som egentlig er i 8-års størrelse :p Men mamma klager ikke, for hun har nemlig fått  seg et nytt par som kan varme henne 😉 Må bare få kjøpt 8 små knapper som skal holde blondekanten sammen, på bildet jukset jeg nemlig med en knappenål, hehe.

20131230-222145.jpg

Måtte ha noe å strikke på i kveld, så jeg har lagt opp til en Baby Surprise Jacket av Elizabeth Zimmermann i Cherry Tree Hill Supersock Select i fargen Life´s a Beach 😉 Strikkes på pinne 3,75 mm. Jeg har en Holmenkollengenser som skal strikkes også, men tenkte at det får vente til neste år 😉

Én kommentar

  • Birgitte

    Fine og delikate pulsvarmere! Mange av mine plagg (både store og små) går til mamma om de ikke passer til meg. Hun synes iallefall at det er veldig greit;) Stoppet opp da jeg så hvilket garn du hadde brukt. Visste ikke at man kunne strikke med kamelhår engang. Men jeg ser jo det nå, pulsvarmergarnet ser jo fint ut:)