Ukategorisert

Baby Surprise Jacket

Endelig er babyjakken ferdig, knappene er på plass og jeg fikk tatt bilder mens det enda er lyst! Jeg fant ingen froskeknapper, så istedet ble det små gakkgakker på jakken, og jeg er fornøyd!

SONY DSC

Jakken er strikket i Cherry Tree Hill Supersock Select, som er superwash merino, og fargen heter Life’s a beach. Brukte i underkant av et hespe, og jeg strikket min på pinne 3,75 mm som ga meg en strikkefasthet på 20 masker/10 cm.

Jakken er designet av Elizabeth Zimmermann, og jeg anbefaler mønsteret veldig, for selv om det er bare riller, så er det hele tiden «underholdning» i form av økninger/fellinger, og man er alltid litt spent på hvor man er i «jakkeprosjektet». Skulle prøve å forklare hvor jeg hadde begynt på jakken i dag, men ga opp. Hehe! Men jeg vet at det siste jeg strikket var kanten nede og knappestolpene, så det er veldig enkelt å få til en kant i en annen farge.

SONY DSC

Det er veldig lite spinning for tiden, ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg har litt vansker med å sitte siden jeg brista halebenet for 2 uker siden, så jeg har vært kreativ med både strikkestillinger og surfestillinger. Nå har jeg funnet ut at det er genialt å stå mens jeg strikker, og i går kveld ble det stående spinning med den elektriske rokken på kjøkkenbordet 😉 Selv om det er lite spinning, så fikk jeg ny ull i posten her om dagen og jeg GLEDER meg til jeg kan begynnt å spinne på den. Det er 75% Superwash BFL og 15% nylon fra GalesArt  og det beste var at den er 6 oz, altså nok vekt til at det blir en god mengde garn. Hurra!

SONY DSC

5 kommentarer