Ukategorisert

Flere spinnerier

Jeg rydder i stua, og siden at disse hespene har ligget fremme fordi jeg ikke hadde blogget om de enda, så er det på tide med et samleinnlegg i dag. Ikke noe spennende å vise frem på strikkepinnene, så da er det greit med et lite spinneinnlegg istedet.

  • Det første hespet er det som er spunnet sist, og som jeg ble ferdig med forrige uke. Det er entrådet Masham fra Spunky Club, desember 2013. For å unngå at fargene skulle bli et sammensurium, og det raskt kan bli et vedlig hardt garn hvis man tvinner, så beholde jeg det entrådet. Et perfekt hespe til sjal, og hvis man strikker det som et trekantsjal, så vil man få rene farger i stripefelt nedover. Her fikk jeg 391 meter på 113 gram.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

  • Det andre hespet er også fra Spunky Club, november 2013. Det er organisk Polwarth som jeg har spunnet og kjedetvinnet for å beholde fargene hver for seg. På 112 gram fikk jeg 300 meter.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

  • Og det siste hespet, som ikke ble heeelt som jeg hadde tenkt. Under spinningen hadde jeg spoler med nydelige grønne og lilla felt, jeg var hodestups forelsket. Jeg hadde delt fletta på langs, og planen var et totrådet garn som skulle matche i fargene noen plasser, så jeg måtte spinne begge delene samme vei. Det katastrofale var at jeg bomma på den siste delen, og endte opp med et hespe som ikke matcher noen steder ;p Så det ble et hespe godt blandet i fargene 😉 Ikke alltid det blir som man tenker! Her endte jeg opp med 504 meter på 115 gram.

SONY DSC SONY DSC

Én kommentar