Ukategorisert

Garnterapi

I dag satte jeg snuten mot Løkken i Meldal, 7 mil sør for Trondheim, og der er det lykke pakket inn i verdens søteste garnbutikk, nemlig garnbutikken Fortuna. Jeg visste på forhånd at hun hadde fått inn Malabrigo, og jeg var veldig spent på hvilke farger hun hadde. Jeg har strikket av Malabrigo sock før, og jeg elsket det, for garnet er sååå mykt og godt. Jammen hadde hun noen hesper igjen og jeg sikret meg 4 hesper, det er nemlig ganske så digg å kunne plukke Malabrigogarn uten å tenke på den berømte 200kr-regelen til Norge.

To hesper jeg kjøpte er i fargen Archangel, og jeg har planer om at det skal bli sjal til meg.

20140103-191012.jpg

Og de to andre hespene er grønn og lilla, som jeg har tenkt å bruke til Daybreak-sjalet. Kremt…. det var det der med Marianne, sjal og grønn og lilla da :p Jeg gikk i fella igjen.

20140103-191020.jpg

Fikk også tak i favorittmaskemarkørene fra HiyaHiya, og kabelskjøter fra HiyaHiya, og så var det et målbånd som lå og ropte: «Maaaarianne, taaa meg med hjem». Det var også lilla :p

20140103-191004.jpg

Nå er jeg klar for helg, med spinning på søndag. Men først skal jeg kule egget og strikke litt på Baby Surprise Jacket i kveld. God helg!

 

2 kommentarer