Ukategorisert

Geisha fra Spunky Club

Jeg har noen spinnerier som har ligget ferdig lenge, men ikke har fått kommet på bloggen. Men i dag skal dette lille hespet får innlede den 3. helga i 2014. Dette hespet er fra Spunky Club, og jeg mener jeg fikk det i oktober 2013 hvis jeg ikke husker. Fargen var inspirert av en Geisha, og ulla er Cheviot, altså en litt grovere ull enn det jeg vanligvis har som førstevalg.

SONY DSC

Denne ble spunnet på Lille Frøken Hansen og de 113 grammene ble 278 meter med totrådet garn. Ser for meg at garnet passer godt til et par votter, eller noe annet som ikke ligger rett mot huden siden det er litt kløete.

SONY DSC

Her har jeg Norske talenter på opptak, og friske tulipaner på bordet. Skal straks finne frem noe godt, se på opptaket og strikke litt videre på genseren min mens vinden uler rundt husveggene.

Skjermbilde 2014-01-17 kl. 20.47.56