Ukategorisert

Mariannegenser

 

Ferdig!!! I går kveld ble jeg ferdig med genseren min som jeg har strikket på i det siste. Den er strikket i Norsk Pelsull som jeg har kjøpt på Fortuna, og jeg har brukt pinne 3,5 på flettekantene, og 4 på resten av genseren. Jeg visste ikke helt hvor mye garn jeg trengte til en genser til meg selv, og kjøpte 5 hesper første gang, så ble jeg litt nervøs og tok med det 6. hespet sist jeg var der. MEN, gjett hvor mye genseren veier?? 400 gram! Jeg brukte bare 4(!) hesper, så jeg fikk 2 hesper til overs. Det ene har jeg fortsatt fordi jeg allerede har nøstet det opp, mens det siste jeg kjøpte byttet jeg inn igjen.

20140126-102545.jpg

Jeg er bare så utrolig fornøyd med denne genseren og allerede i dag har jeg den på. Deilig med en god og varm genser når det er kaldt ute (og inne). Tenkte på å skrive ned mønster på den, men jeg har bestemt meg for å ikke gjøre det. Det ble heller et skikkelig kosestrikkeprosjekt for meg selv, der jeg ikke trengte å tenke så mye. Skulle jeg ha laget mønster så ville det blitt mye skriving og notering underveis. En annen gang kanskje, men akkurat nå er den bare min 🙂

20140126-102557.jpg

20140126-102607.jpg

10 kommentarer