Ukategorisert

Slumreteppe Unni 1.0

Klar-ferdig-strikk! Det var det jeg sa til meg selv på onsdag, og ga meg fri fra genserstrikking. Alt det nye garnet lå og fristet foran meg, og det så SÅ mye morsommere ut enn det grønne gensergarnet. Derfor ble det fri fra genserstrikking på onsdag, og Slumreteppet Unni ble startet. På fredag og lørdag var jeg igjen flink pike, og brukte dagene til å strikke ferdig genseren. Men nå er jeg fri og frank og kan kose meg 100% med teppet. Det er skikkelig potetgullstrikking, har man først startet, så klarer man ikke stoppe. Det er jo alt for spennende, har så lyst til å se hvordan det blir med neste farge.

SONY DSC

Fargerekkefølgen jeg har valgt er beige – lys rosa – rød – burgunder – lilla og til slutt mørk brun.

 

SONY DSC

Jeg har gått opp en pinnestørrelse fra mønsteret, men jeg har testet og garnet fluffer opp mye etter vask. Selv om det ser litt slunkent ut nå, så blir det bedre når det er vasket, og jeg tror jeg blir fornøyd med valget mitt. Må bare legge til at Shetland Soft fra Malsen og Mor er superdigg å strikke med, og når det kommer noen nye strikkepinner med luggefri overgang så blir alt helt perfekt <3

SONY DSC

7 kommentarer

 • Pinneguri

  Godt i gang, ja 😀 Du var utrolig flink som klarte å stå løpet ut når det var noe annet du ønsket å strikke. Og enig med deg, det ser litt glissent ut nå, men med engang det blir vaska fylles det som er tomt. Og jeg slang det rett i vaskemaskinen, på ullvask, med Milo – og det tørka på badet på et par-tre timer.
  Jeg får ikke opp varmen her i huset (før vi fyrer på kvelden) så jeg går rundt som Haltende Slumreteppe, det er veldig godt å ha over skuldrene. Også.

 • Lena

  Åhh, det kommer til å bli fint!
  Det er skikkelig fint teppe, men tør ikke begynne på det, er redd det blir en UFO. Men skulle ønske jeg hadde tålmodigheten din til å gjennomføre dette 😉

 • Dorte Mosdal Larsen

  Det er dejlige farver, du har valgt. jeg er ved at købe ind til tæppet, fra Garnudsalg.dk og min lokale garnpusher. Jeg vælger nok blå farver. Glæder mig til at følge udviklingen:)