Ukategorisert

Votter til tantegutten

På mandag var søstersen og småttisene på besøk, og tantegutten var dypt rystet over at de hadde  vært ute i kulden, på tur. Han hadde jo nesten ikke klart å spise matpakken fordi det var så kaldt på fingrene. Og han fikk ikke til å spise maten med vottene på. Nei, han kunne fortelle at han trengte slike votter med løs vott, slik at han fikk frie fingre. Jeg spurte han om hvem som kunne hjelpe han med slike votter, og luringen pekte på meg 😉 Sånt kan ikke tante stå i mot, retten og sletten. Så nå har gutten fått seg kule votter med løsvott, altså pulsvanter, med løs vott.

Jeg har strikket de på magefølelsen, og brukte 1 tråd Arwetta Classic og 1 tråd Fabel, på pinne 4. Det ble myke, tykke votter, og jeg håper gutten blir fornøyd under neste utetur i barnehagen 😉

20140129-195718.jpg

5 kommentarer