Ukategorisert

Her strikker jeg

Monstermønster viste frem sin strikkeplass i bloggen sin, og utfordret flere til å gjøre det samme. På grunn av manglende ryddelyst kommer det et lite utsnitt av min strikkekrok 😉 Jeg varierer med å sitte i hjørnet av sofaen, og der hvor jeg har tatt bilde av.

20140212-210038.jpg

På siden av sofaen har jeg ei filtkurv som jeg kjøpte på Kremmerhuset, hvor jeg har prosjektene og rot :p Det var i utgangspunktet ganske ryddig i den kurva, men etter at jeg fikk et prosjekt som jeg har lite lyst til å gjøre ferdig, så er ryddigheten i den kurva bortprioritert. Ugleteppet bor i den posen som var med den elektriske rokken, som du ser foran sofaen. Foran meg har jeg stuebordet hvor Mac’en eller Ipaden stort sett står oppe, og en te- eller kaffekopp ved siden av. Jeg har også en Namaste Skinny Mini som står på bordet med maskemarkører, sikkerhetsnåler, målbånd, nåler og annet jeg måtte trenge. Lypsyl og håndkrem hører også til på bordet.

20140212-210849.jpg

Én kommentar