Ukategorisert

Nye pinner

I dag landet det nye pinner ned i postkassa mi, for en uke siden bestemte jeg meg for at det var på tide å bytte ut noen av de KnitPro-kablene jeg har, for strikkepinner blir nemlig utslitte når man bruker de masse. Det som blir mest brukt her hjemme er de som er 80 cm, de kan nemlig brukes til alt; magicloop, gensere, luer, tepper osv. Derfor gikk jeg inn og bestilte meg et par nye kabler i 80 cm. Jeg ble også fristet til å kjøpe med Karbonz-spisser i 3,5 og kabel til de, tenkte nemlig ta de måtte være perfekt til ugleteppet, og ugleteppet fortjente pinner som ikke lugger. Slengte også med «hel» strikkepinne i str 3,5, av merket Cubics. Det sies jo at firkantpinner er bra om man sliter litt med hendene, så da tenker jeg at jeg tester den pinnen på Holmenkollengenseren som jeg skal begynne med om en uke (Ravelenics!).

20140201-225159.jpg

Jeg bestiller alltid KnitPro-pinner på Getknitted.com, fordi det blir billigere enn hva det blir her i landet, spesielt nå som det var 10% salg på KnitPro-pinner. For disse betalte jeg 20,15 GBP inkl frakt (207 NOK).

Nå i kveld har uglene fått seg nye pinner, og «sjøla» har fått seg et glass vin. Nå er det snart natta for å lade opp til spinning i morgen. God helg!

20140201-225926.jpg

4 kommentarer

 • Birgitte

  Nye pinner kan vel også spille positivt inn på strikkelysten? Jeg har alle mulige varianter av pinner, alt etter hva som har vært nytt og moderne. Har enda ikke prøvd ut de firkant eller karbonpinnene, så det er vel noe jeg får ha til gode:) Ønsker deg en fin spinne/strikkesøndag!

  • Marianne

   Absolutt, det er lykke å kunne velge og vrake i strikkepinnene! Jeg foretrekker metall til noe, tre til annet osv. Anbefaler Karbonz, jeg elsker de fordi de har den spisse spissen som metallpinnene har, mens karbonen har egenskaper som minner om tre, slik at maskene holder seg bedre på plass. og så blir de gode og varme i hendene 🙂

   God søndag!

 • Ingvild

  Eg er også veldig glad i KnitPro-pinnar, og har i det siste skjønt kor mykje gode pinnar har å sei for korleis det er å strikke. Eg har ikkje forsøkt desse som du plukkar av vaieren på, men kjøper «heile» pinnar. Det siste innkjøpet mitt er litt kortare pinnar enn vanleg, noko som gjer det mykje enklare å strikke småprosjekt som for eksempel armar til barnegenserar.