Ukategorisert

OL 2014 er i gang!

20140207-201303.jpg

Da er ilden tent og jeg er i gang med OL-prosjektet mitt. Denne gang falt valget på en Holmenkollengenser fra Sandnesgarn Norske Ikoner, den strikkes i koksgrå og hvit alpakka, også garnet er fra Sandnesgarn.

Her blir det straks fredagskos og så håper jeg å komme et stykke på den 8cm lange vrangborden i 1 vridd rett, 1 vrang. De som kjenner meg vet at det ikke er min favorittvrangbord 😉

3 kommentarer

 • Ingvild

  Eg skal også starte på Holmenkollengenser straks, i barnestorleik i blått og kvitt. Mitt «offisielle» OL-strikk er sokkar, men eg må ha litt meir å drive med som avveksling frå sokkane i tilfelle det vert for keisamt. Gler meg til å sjå korleis din Holmenkollengenser vert 🙂

 • Frk.Badegakk

  Gleder meg til å se fremgangen på genseren din! Her er det ikke så mye som skjer på pinnene. Litt sokkestrikk nå og da. Har blitt forelsket i symaskinen min i det siste. Så da blir det mest kos med den.
  Digger ugleteppet ditt forresten. Elsker fargekombinasjonene, og gleder meg til å se det ferdig!!!

 • A9ta

  Lykke til med OL og strikke prosjekt. Jeg strikker jevnt og trutt på mitt magrathea sjal i garn spunnet av deg. Koser meg. Uhu 😉